Traian Băsescu intră la RUPERE în scandalul de la Complexul Energetic Oltenia: Oare cât de nepăsător, prost sau sabotor poate fi un ministru al Energiei

1.488

Fostul președinte al României Traian Băsescu intervine în forță în scandalul grevei de la Complexul Energetic Oltenia.

„Greu de imaginat !

Era greu de imaginat că în iarna anului 2018 un mare complex energetic cum este cel de la Rovinari ar putea trece la reducerea producţiei de energie electrică prin oprirea unui grup energetic, urmare a lipsei cărbunelui din depozite . Mai mult, alte două grupuri ale centralei de la Rovinari sunt pe punctul de a fi oprite tot din lipsa cărbunelui în depozite.

Oare cât de nepăsător, prost sau sabotor poate fi un ministru al energiei sau un director general, care nu veghează la formarea stocurilor de cărbune pentru iarnă, când în subordinea aceluiaşi ministru sau în subordinea aceluişi director general al Complexului Energetic Oltenia, se află şi exploatarea de cărbune şi producerea de energie electrică.

Afară din funcţii incompetenţilor !” , scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu a revenit și cu un atac la adresa Vioricăi Dăncilă.

„PS – Doamna Dăncilă anunţă poporul că a cerut să fie informată asupra stocurilor de cărbune aflate la Complexul Energetic Oltenia. Ce ridicol…despre stocuri doamna premier trebuia să se informeze în septembrie şi octombrie 2018”, a adăugat fostul președinte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More